Mijn trip naar Oslo

Daar ben ik weer, terug vanuit Noorwegen. Zoals jullie wellicht zien is vanaf vandaag ook mijn website officieel http://www.huisjeboompjehip.com. Deze zal ik in de komende tijd alleen nog maar verder gaan uitbreiden. Dat heeft nog even tijd nodig!

image00008

Terug naar mijn trip in Noorwegen. Ik heb zoveel dingen gedaan en gezien. Laat ik ten eerste eens beginnen bij alle mooie interieur winkeltjes. Wat dat betreft had ik hier nog veel langer kunnen blijven. Maar dan wel met drie keer zoveel koffers. Ook al wist ik van te voren dat ik heel erg gek ben op de Scandinavische woonstijl, ben ik er nu nóg gekker op geworden.

Zoals voor velen wellicht bekend is, wordt Scandinavisch design wereldwijd vertegenwoordigd, vanwege de functionaliteit, schoonheid en eenvoud. Maar om het echte design te zien, moet je wel in Noorwegen zijn geweest.

De leuke huisjes, straatjes en de mensen maken het wel tot een van mijn favoriete vakantiebestemmingen.

Zo kan ik wel uren doorgaan over wat ik allemaal heb gezien. Natuurlijk heb ik voor jullie een kleine impressie.

image00002

 

image00009

 

image00004

 

image00006

Of ik daar alleen maar geshopt heb? Nee wel veel, maar niet zoveel. Na 3 dagen in Oslo zijn we verder gevlogen naar Stavanger. Hier hebben we de Preikestolen hike gedaan.  Het is een klif die zo’n 605 meter boven de Lysefjord uitsteekt. Het is een toeristische bezienswaardigheid in het westen van Noorwegen. De route is doormiddel van gemarkeerde stenen bereikbaar. Uiteindelijk heb je een van de mooiste uitzichten over de fjorden en bergen.

image00007

Ook zijn we gestart aan de Kjeragbolten hike. Helaas hebben we deze niet af kunnen maken in verband met de hele slechte weersomstandigheden. Deze hike zou dan te gevaarlijk worden waardoor we ervoor kozen wel te starten maar later toch weer terug te keren. We wilden geen risico’s lopen die we eventueel konden voorkomen.

image00011

Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn en even bij te komen van de drukke tijd afgelopen weken. Nu kan ik vol goede moed beginnen met mijn eigen bedrijf. Want brainstormen daarover ben ik niet vergeten tijdens mijn trip!

Advertenties

Een gedachte over “Mijn trip naar Oslo”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s