huisje boompje hip officieel!

Huisje boompje hip is officieel mijn eigen bedrijf! Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opstarten, overwegen, nogmaals overwegen en heb het nu gewoon gedaan! Of ik het spannend vind? Zeker weten. Maar wie niet waagt, wie niet wint.LOGO

Hoe gaat dat nou eigenlijk? Je moet jezelf natuurlijk heel erg goed voorbereiden op alles wat er komen gaat. Daarnaast ben ik naar de kamer van koophandel starters dag geweest waar ik enorm veel informatie had gekregen, waar ik weer een tijdje mee vooruit kon. En toch denk ik dat je soms ook gewoon de gok moet nemen. Waarom ook niet?

Maar wat ga ik nu precies dan doen? Als afgestudeerd interieur designer ben ik dan ook niets liever bezig dan met interieur. Maar ja, er zijn zoveel richtingen. Welke kies je dan? Voorlopig wil ik me verdiepen in een aantal.

Als eerste blijf ik twee dagen in de week werkzaam bij Trendhopper in Huissen. Hier ben ik interieurverkoper en vind het daarnaast altijd leuk om bezig te zijn met de styling in de winkel.

Ook geef ik advies aan huis. Van een kleur op de muur tot meubeladvies tot accessoires. Ik begin met een kennismakingsgesprek zodat ik alle wensen en eisen kan opnemen. Daarna ga ik met veel plezier aan de slag om een mooi ontwerp te maken in elk passend budget.

thumbnail_IMG_8919

Daarnaast ben ik me vooral aan het richten op de reclamewereld en werk ik regelmatig als freelance stylist. Hier zorg ik ervoor dat de set er tip top uitziet voor de fotoshoot of filmopname. Foto’s hiervan volgen nog! Dat is helaas vervelend, in de reclamewereld zit je met allerlei rechten, dus niet elke foto die ik gestyled heb mag ik zomaar delen.

Voor nu ga ik er even een weekje tussenuit en kan ik na mijn vakantie met een frisse start beginnen aan huisje boompje hip!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s