IXXI your world!

Even terug van weg geweest maar daar ben ik weer! Moet er nog even aan wennen, dat dagelijks bloggen. Daarbij moet het natuurlijk een hobby blijven en geen verplichting. Gisteren was ik een dagje vrij en ben ik lekker op pad geweest voor nieuwe wooninspiratie. Want ja, zelfs een interieurstylist heeft inspiratie nodig.

Ben jij op zoek naar wooninspiratie? Dan heb ik de tip. Laat je inspireren door nieuwe trends en ontdek de wereld van IXXI. Maak gebruik van je eigen foto’s of kies er een uit de collectie. Alhoewel IXXI al een tijdje bekend is en inmiddels misschien alweer een beetje verleden tijd is, kan ik er geen genoeg van krijgen! Ongetwijfeld zullen velen van jullie er ook niet bekend mee zijn. Voor jaren terug moest alles op een canvas doek gedrukt worden of netjes ingelijst in een fotolijst. Tegenwoordig kan alles aan de muur.

c8629d144ca5985ba20c35e66575d584

IXXI is een samenstelling van kleine vierkante foto’s die samen een groot schilderij vormen. Het voordeel van een IXXI is dat je het aan de muur kan hangen zonder gaten te hoeven boren. Daarbij kan je er alles mee doen wat je wilt. Zo kun je bijvoorbeeld ook nog een nabestelling doen, waardoor je jouw IXXI achteraf nog eventueel kan uitbreiden.

IXXI

Op de slaapkamer, in de keuken, woonkamer of speelkamer, overal komt IXXI tot zijn recht. Geen standaard foto gebruiken? Ga zelf aan de slag en maak je eigen IXXI. Zo kun je kiezen voor een vergroting, collage of een eigen creatie. Nieuwsgierig geworden? Of wil je zo snel mogelijk aan de slag met jouw eigen IXXI? Kijk op http://www.ixxiyourworld.com.

collage_-el_kedageenfeestje-1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s