Interieur kiekjes op Ibiza!

Ibiza, het Spaanse eiland dat behoort tot de Balearen. Feesten tot in de nacht, shoppen tussen de hippies en luieren op het strand.

Nee, zoals je ziet gaat dit blog niet alleen over interieur. Maar als interieur fan moet je ook echt op Ibiza zijn geweest. Niet alleen de mooie strandjes maken dit dé ultieme vakantieplek maar ook de woonwinkels en natuurlijk de hippiemarktjes maken het helemaal af.

DSC_0366

Zo bezocht ik de te gekke interieurwinkel Sluiz in Santa Gertrudis. Een super indrukwekkende collectie van te leuke spullen! De eigenaren zijn 2 Nederlanders, en de locatie? Niet te missen.. Vast aan de weg met een veld vol met blauwe koeien. Dat kun je toch niet over het hoofd zien?

Sluiz is niet alleen een interieurwinkel maar je kunt er ook Fashion en allerlei andere hebbedingetjes vinden. Zeker een aanrader als je naar Ibiza gaat! Of ik nog iets heb gekocht? Nee helaas, mijn koffer was te klein of ik had gewoon teveel al meegenomen.

thumbnail_IMG_8559thumbnail_IMG_8527

Of ik nog meer aanraders heb op Ibiza? Zeker, genoeg! We huurde een auto voor 1 week om lekker rond te rijden door Ibiza. Nadat we bij de hippiemarkt Las Dalias waren geweest zijn we doorgereden naar Sant Joan de Labritja. Zeker de moeite waard om even te gaan kijken.

thumbnail_FullSizeRender (2)

Ook namen we de ferry naar Formentera. Als je van zonnen houd, zeker doen! Wel op tijd gaan want iedereen wilt vooraan liggen. Buiten de mooie strandjes is er niet heel veel te beleven als je niet de hele dag kunt of wilt zonnen.

En echt echt niet te missen, een feest in het Ushuaia hotel. Martin Garrix, David Guetta, Kygo en nog veel meer artiesten die wekelijks een keer draaien in dit hotel. Ja, een flesje water kost daar echt 10 euro. En ja, een biertje kost inderdaad ook 14 euro. Maar je bent op Ibiza, dan moet je dit echt doen. Voor ons zit het er helaas alweer op. Maar we komen zeker nog eens terug.

Ibiza, see you next time!

DSC_0461

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s